Vegas baby!
Door: Anki
Blijf op de hoogte en volg Gideon en Anki
23 December 2013 | Verenigde Staten, Las Vegas
Zondag begonnen bij de Bellagio, daar waren we nog niet naar binnen geweest. Ook een mooi casino; Gi heeft een gokje gewaagd en we liepen met +$25 naar buiten, hihi klein beginnen he! We zijn tot in de middag casino's afgelopen en in Mandala Bay hebben we de $25 weer achtergelaten. En een heerlijke pizza verorberd bij Slice of Vegas. Als en van de laatste casino hotels hebben we de Excaliber bezocht, die had Anki al op de foto staan vanuit 1992, hahaha de omgeving is enigzins veranderd. Eind van de middag terug in het hotel en een auto geregeld voor de maandag... We zijn benieuwd wat we tegen gaan komen de komende 1,5 week.
23 December 2013 - 06:16
Leontien:
Las Vegas met al zijn casino's.......komen jullie rijker terug...........geniet ervan.....liefs leontien -
23 December 2013 - 07:55
Ma&pa:
Haha, gokkers; wat een indrukken laat Las Vegas achter! Geniet ervan!
Liefs. -
23 December 2013 - 08:11
MaPa:
Hè, hè, gelukkig slim genoeg om te stoppen nadat jullie de winst weer kwijt waren.
Veilige mijls in het mooie Nevada en wat jullie nog meer willen zien.
Kus -
23 December 2013 - 08:38
Martijn:
De Wynn is ook onze favoriet.. helaas ook onbetaalbaar he. Best nog een zware tocht, op de 1e dag de hele strip aflopen, maar jullie zijn natuurlijk door- en doorgewinterde wandelaars! Geniet ze verder, in het prachtige California!
23 December 2013 - 08:53
Montoi:
Hallo globetrotters,
Super die trip langs hotels en casino's kunnen we hier niet aan tippen.
Veel plezier met jullie volgende planning
montoi -
23 December 2013 - 11:32
Diana:
He, ben helemaal vergeten jullie 50 euro mee te geven om voor ons te vertienvoudigen!! ;-) Het zal wel adembenemend zijn al die mooie lampjes en zijn grootsheid in alles. Have fun! -
23 December 2013 - 11:33
Diana:
Oh ik bedoelde natuurlijk verduizendvoudigen!! Ik kan niet meer tellen, zwangerschapskwaaltje (ahem) hihi -
23 December 2013 - 14:24
Kim:
Cool!!! Wat een andere wereld daar zeg!!!
Gok ze! En als wiskundige zeg ik ook 'pas goed op' want alles is berekend op winst voor het casino!!
X -
24 December 2013 - 14:42
Saskia:
Geweldig!! Zucht....4 maandjes geleden mochten wij ook al dit moois zien. En mooi is het!! Gaan jullie richting de kust of meer naar de nationale parken? Geniet ervan! Ben jaloers